Markku Turkki
Toiminnanjohtaja
Ammatillinen tukihenkilö

Mielenterveystyön rautainen ammattilainen, joka luottaa läsnäolon voimaan. Tämä rauhallisuuden perikuva luotsaa jämäkästi joukkoaan ja päihittää kunnollaan meidät nuoremmat alaisensa mennen tullen. Lasten ja nuorten asialla suurella sydämellä tunteja laskematta.

Koulutus: mielenterveyshoitaja, työnjohtajakoulutus

Vesa Alanko
Ammatillinen tukihenkilö

Päihde- ja mielenterveystyön konkari. Turvallinen, vakaa ja suoraselkäinen miehen malli, jolta ideat eivät ainakaan lopu kesken. Iloisen elämänasenteen omaava ohjus loihtii kalasta ruoat ja puusta kapustat. Muistaa vain tärkeät asiat ja omistaa kellon joka lienee aina kesäajassa...

Koulutus: lähihoitaja (mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyö), A-Klinikkasäätiön päihdeterapiakoulutus, hieroja.

Maria Turkki
Toiminnanohjaaja

Lastensuojelu-ja mielenterveystyön osaaja ja hallintopuolen paperinpyörittäjä. Kokemusta laaja-alaisesti hoitotyöstä mielenterveys-, ja lastensuojelupuolelta sekä vammaispuolelta. Vahva halu itsensä jatkuvaan kouluttamiseen. Suosii liikuntaa ja luontoa myös työssään ja osaa kohdata ihmisen laajakatseisella näkemyksellä. Pitää huumoria yhtenä tärkeimmistä voimavaroista ja osaakin heittää itsensä likoon helposti.

Koulutus: Lähihoitaja (kuntoutus), Suomen psykologinen instituutti täydennyskoulutusta, Jyväskylän yliopisto kasvatustiede-,aikuiskasvatustiede ja psykologia.